Hallo vAdmins en architecten,

Inmiddels is de agenda voor VMUGNL 2024 samengesteld en hierbij willen Jerry Otto (het Sein) en ik jullie erop attenderen dat we een interessante sessie voor jullie in petto hebben.

Bezoek ons op de VMUGNL UserCon 2024.

De VMUGNL UserCon is de grootste VMware User Group (VMUG) ter wereld en vindt op 26 maart plaats in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Sluit u aan bij meer dan 500 VMware-enthousiastelingen en deel ideeën, leer over geweldige technologie en ontmoet peers bij de VMware community.

Tickets zijn nu te koop via Eventbrite. Bekijk de volledige agenda van deze editie op vmugnl.nl.

Tijdens deze sessie willen we jullie betrekken bij onze ervaring waarbij we een efficiëntie consolidatie van twee datacenters tot één hebben gerealiseerd. Bij deze casus was ik betrokken in mijn functie als Core Solution Engineer, de VMware Professional Services organisatie was eindverantwoordelijk voor deze succesvolle implementatie waarvoor ik voornamelijk Marek Zdrojewski wil complimenteren met het eindresultaat en zijn inzet gedurende dit project. Jerry Otto deelt zijn architectuurvisie, Bart (ik) zal zich voornamelijk gaan richten op de gerelateerde business requirements, hoe we deze hebben omgezet in technologische oplossingen. Een praktische benadering relevant voor alle stakeholders en technieken met VMware HCX op basis van (VMware HCX) vMotion, HCX Bulk Migration, Replication Assisted vMotion (with Seed Checkpoint for Assisted vMotion), etc.

Wat kun je verwachten?

Zoals bij bovenstaande introductie omschreven, gaan Bart en Jerry reflecteren op de consolidatie van twee naar één datacenter. Binnen deze casus was het streven een naadloze overgang te realiseren, waarbij de business impact minimaal was. Dit met de inzet van (gestandaardiseerde) VMware tooling. Bij het consolideren van je datacenter is het ook noodzakelijk om een goede strategie neer te zetten. Hetgeen ook in deze casus aanbod komt.

Jerry zal vanuit zijn architectuur bril/visiearchitectuurvisie de praktijk schetsen, vervolgens zal Bart starten met het vertalen van deze business requirements naar de techniek en hoe demigratiezemigratie met behulp van VMware HCX zo succesvol is verlopen.

Vanuit verschillende perspectieven, business, architectuur en techniek, wordt de casus behandeld, waarbij de diverse stakeholders aanbod komen. Dit maakt het praktisch, herkenbaar en toepasbaar voor alle deelnemers.

Indien je je vooraf wilt inlezen in deze geweldige workload mobility technologie, zie ook onderstaande posts:

VMware HCX migrate your workload to the cloud and back part 1

VMware HCX migrate your workload to the cloud and back part 2

We hopen jullie te zien op dinsdag 26 maart bij VMUGNL @ congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Tot dinsdag 26 maart 2024!

Jerry & Bart

Update 26/03/2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *